Најновије

ХОРОР У ОЏАЦИМА! Убио га као зеца, а разлог је ...

Беживотно тело Ивана Стојиљковића (40) пронађено је данас на њиви код Оџака у оближњем атару Каравукова, а према незваничним информацијама мушкарац је убијен хицем из пушке, у ноћи између суботе и недеље.

Илустрација (фото: Принтскрин)

Сумња се да га је усмртио власник њиве који га је затекао у крађи кукуруза. Његово тело је пронашао брат Игор.

Како смо сазнали, Иван је у суботу био на послу код приватника и у поподневним сатима дошао је кући. Ручао је и рекао брату да иде до друга Швабе, да се договоре за пецање.

- Мопедом је у поподневним сатима отишао од куће и више се није вратио - испричао нам је Игор Стојиљковић. - Иван је знао да сваке недеље иде са другом на пецање, па ми није било сумњиво што сам ујутру у соби нашао празан кревет.

Међутим, за сваки случај, како каже, позвао га је на мобилни. Телефон је звонио, али одговора није било.

- Тада сам први пут посумњао да нешто није у реду, јер ми се увек јављао. Волео је и да попије, па сам помислио да се можда запио и задремао - прича очајни Игор.

Брат је затим назвао пријатеља Швабу, али он му је рекао да нису отишли на пецање, јер је Иван отишао у неку њиву да набере кукуруза.

- Срамота ме је што ово говорим, али Шваба ми је рекао да је мој брат ишао у крађу - прича Игор за "Новости". - Тело сам нашао у њиви са великом раном на глави. Без обзира на то што је ухваћен у крађи, зар је то разлог да га неко убије.

Вредан момак

У кући Драгана и Ружице Паленкаш, стрица и стрине Ивана и Игора, кажу да ништа нису знали. Комшије породице Стојиљковић у радничким становима код Млекаре у Оџацима још не могу да верују да је Иван тако страдао. Само кажу да су знали да ради на кровним конструкцијама и да је био врло вредан момак.

ОВДЕ погледајте каква стравична експлозија се десила.

Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

5 највећих масовних убистава у Србији

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА