Најновије

ТЕХНИКА О КОЈОЈ ЖЕНЕ МАШТАЈУ: Испробајте кинеску деветку и бићете најбољи ког је икада имала!

Ма колико иновативни и занимљиви били по питању секса, некад просто останемо без идеје и приморани смо да се враћамо старим и досадним позама и техникама у сексу.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Није лако стално откривати нешто ново, учити нове позе и смишљати нове начине да призовемо задоволојство, али овога пута имамо савршену технику за вас која ће вас обоје довести до лудила.

Реч је о техници кинеска деветка која се састоји из серије плитких и дубоких пенетрација пениса у вагину. Плитки продор подразумева убацивање пениса у једну трећину вагине, док дубоки значи убацивање пениса до краја. Изводи се у пет до шест серија на два начина.

Први начин

Према првом систему мушкарац пенисом иде у круг девет плитких и једну дубоку пенетрацију. Десет кругова представља једну серију, а ви треба да урадите бар пет како би жена осетила посебно задовљство и доживела страсни оргазам.

Други начин

Други начин на који можете да спроведете кинеску деветку састоји се од 9 плитких и једног дубоког продора, након чега настављате на следећи начин – 8 : 2, 7 : 3, 6 : 4, 5 : 5, 4 : 6, 3 : 7, 2 : 8, 1 : 9. Овај систем понављате пет до шест пута.

Технику се изводи тако да смо умом и телом потпуно опуштени. Појединачни круг неке серије можете поновити више пута, а можете се одлучити и на само дубоко продирање, нпр. у случају када партнерка добија вагиналне контракције непосредно пре оргазма.

И упамтите. Важно је да будете спонтани, нежни, а сексуални ужитак повећајте са “кружним мешањем” или ритмичним померањем бокова у круг у оба смера наизменично.

Шта мушкарце узбуђује више од голотиње прочитајте ОВДЕ.

Извор: Balkanspress

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Стјуардеса изводи стриптиз

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА