Најновије

ПАЛМА: Црна Гора да повуче признање независног Косова!

Лидер Јединствене Србије и председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма који борави у тродневној посети Црној Гори, изјавио је да та земља треба да повуче признање Косова.

Палма (Фото: Јутјуб)

- Пошто се налазим у посети Црној Гори, разговарао сам са грађанима Будве, Тивта и Херцег Новог о највећем проблему када је Србија у питању, а то је Косово и Метохија и ниједног грађанина у тим градовима нисам срео да ми је рекао да подржава признање једнострано проглашеног независног Косова од стране Црне Горе. Ја позивам председника Црне Горе Мила Ђукановића и Владу Црне Горе да промене своју одлуку и да повуку оно што су урадили међу првим земљама када је у питању независност такозваног Косова. То је можда био велики притисак на Црну Гору или тренутак њихове слабости - рекао је Палма.

Додао је да би Црна Гора повлачењем те одлуке дала кредибилитет Србији, јер би наког тога велики број земаља такође повукао признање независности те лажне државе, јер је Црна Гора једна од бивших република некадашње Југославије, која је делила и добро и лоше са Србијом.

- Ми смо братски народ и много мешовитих бракова има између наша два народа“ , изјавио је у Херцег Новом председник Јединствене Србије и председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма, који се налази у тродневној посети Црној Гори. То је моја молба и Милу Ђукановићу и Влади Црне Горе. Ако је Либерија повукла признање независног Косова, Суринам, Гвинеја Бисао, Бурунди, а то су државе чији грађани нису чули за Србију и нису упознати са проблемом Косова и Метохије, односно да је отето од Србије и да је НАТО бомбардовао Србију, као и Црну Гору 1999. године, да би терористе довео на власт на Косову и Метохији, онда је далеко лакше Црној Гори да промени одлуку и повуче признање такозваног Косова - истакао је Палма.

- Братски црногорски народ све зна шта је Србија доживела и шта се све данас дешава око Бриселског споразума, те да косовски Албанци нису променили свој став. Њихови преговарачи, председник такозваног Косова и премијер, који су били терористи и данас прете, тако да Вучић и дан данас преговара са терористима. Али ти терористи имају још увек подршку од неколико држава у Европи, али од Сједињених Америчких Држава све мање. Србија се бори за правду, а истина и правда су на српској страни. Очекујем да Црна Гора прихвати моју молбу. То није ни срамота ни брука. Ако сте погрешили, повуците своју одлуку и да од 1. октобра ове године, ако не пре, Црна Гора каже да не признаје независно Косово, јер је Косово и Метохија саставни део Србије - поручио је Марковић.

Са њим у делегацији били су и Ратко Стевановић, градоначелник Јагодине, Живота Старчевић, портпарол Јединствене Србије, Горан Милосављевић, начелник Поморавског округа и Никола Радосављевић, председник Градског одбора СНС у Јагодини.

Шиптари не одустају од војске Косова, а сад је Тачи повукао још један потез! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Драган Марковић Палма са српским туристима игра коло у Паралији

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА