Најновије

РУСКИ "ВОСТОК 2018" СЛЕДИО АМЕРЕ И НАТОВЦЕ! Погледајте како ПВО растура! (ВИДЕО)

Током војних маневара "Исток 2018" на полигону "Телемба" у Бурјатији руска војска је одбила напад "невидљивих ракета", изјавио је начелник 76. дивизије руске противваздушне одбране Сергеј Тихонов. Како је рекао, команда је одлучила да додатно отежа задатак и да уместо обичних ракета за обуку искористи посебне ракете са изузетно ниском могућношћу уочавања.

Восток 2018 (Фото: Јутјуб)

Циљ вежбе је био да се оборе сви циљеви који су имитирали крстареће ракете, али и копије балистичких пројектила, као и копије ракета које користе технологију “стелт”. Тихонов је оценио да ове ракете које имитирају мете по карактеристикама превазилазе све сличне ракете за обуку које поседују друге државе света.



Упркос тешким условима за извођење ове вежбе, сви циљеви су погођени, односно успешно је одбијен потенцијални ракетни напад непријатеља. Највеће војне вежбе у модерној историји Русије одржавају се на Далеком истоку Русије и трајаће до 17. септембра.

Погледајте ОВДЕ кога је Иран бомбардовао.

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Почеле су највеће војне вежбе снага Руске Федерације, Народне Републике Кине и Монголије, “Восток 2018” у руској Бурјатији

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА