Најновије

УЖАС У ВРЊАЧКОЈ БАЊИ: Отео девојку, силовао је у подруму, па је и заразио

Стравичан напад догодио се 25. августа у подруму напуштене куће у Улици хероја Маричића у Врњачкој Бањи. када је један младић киднаповао и силовао девојку, а потом је и инфицирао.

Илустрација (фото: Pixabay)

Како Информер сазнајe од извора из истраге, Милош је видео М. С. како сама иде улицом, па јој се пришуњао с леђа.

- Једном руком ју је подигао од земље, а другом јој запушио уста. Затим ју је одвукао у оближњи подрум, ухватио је за косу и бацио на под. Рекао јој је да неће жива изаћи одатле ако га орално не задовољи - навео је за Информер извор овог листа.

Како додаје, девојка најпре то није желела да уради.

- Тинејџерка је то најпре одбила, а онда ју је Милош више пута ударио у лице. Онда јој је поцепао мајицу, зграбио за главу и силом је натерао на орални секс - додаје саговорник.

Кад је завршио, Милош је поново ударио девојку и рекао јој да ће убити и њу и њену породицу уколико га буде пријавила полицији.

- Несрећна девојка је отишла кући и све испричала родитељима, а онда су исте вечери отишли у полицију и пријавили манијака. Затим је одведена у болницу на преглед, где су јој констатовани подливи на глави, више подлива на левој и десној надлактици и инфекција на слузокожи образа. Миљана је послата и на гинеколошки преглед, а њена поцепана мајица је преузета како би се издвојили ДНК трагови нападача - рекао је извор.

Брзо је откривено да је Милош злостављао девојку и за њим је расписана потерница. У уторак су га лоцирали и ухапсили полицајци на београдској општини Звездара.

ОВДЕ погледајте како је бака Стојанка пресудила “инвеститору”

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Силовање у Нишу

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА