Најновије

Најпознатија кинеска глумица нестала без трага

Фан Бингбинг, најпознатија кинеска глумица и једна од најплаћенијих глумица на свету, нестала је без трага и већ два месеца нико не зна шта се са њом догодило. 

Фан Бингбинг у једној рекламној кампањи (Фото: Јутјуб)

Успешна Кинескиња је славу стекла улогама у филмовима "Ајрон Мен" и "Икс-Мен" , а снимила је још преко 50 наслова. На друштвеним мрежама има око 65 милиона пратилаца, њени филмови зарађују највише на благајнама, а такође је заштитно лице неколико луксузних брендова.

Амерички медији пишу да је Фан Бингбинг вероватно у тајности ухапшена због наводне утаје пореза у филмској индустрији која је наљутила кинеске власти. Чланак који је 6. септембра објавио државни медиј "Секјурити Дејли", а у којем је наведено да је Фан Бингбинг под контролом и да се очекује законска пресуда, убрзо је избрисан. У исто време, нема никаквих службених информација о оптужбама, као ни службених информација о наводној истрази против Фан Бингбинг.

Она је у јулу на друштвеним медијима написала да иде да посети дечју болницу на Тибету и од тада јој се губи сваки траг.

 

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА