Најновије

АКО ЖЕЛИТЕ ДА ТО И ПОНОВИ: 7 ствари које (не) треба да радите у току оралног секса

Шта никако не смете да кажете док је она "тамо доле", а како је можете охрабрити да се подједнако добро забави као и ви (колико је то могуће), сазнајте у наставку текста.

Илустрација (Фото: принтскрин)

“Ако цело искуство направите што пријатнијим и задовољавајућим (и) по њу, то ће ваша партнерка са већим ентузијазмом гледати на то да га понови”,  истиче брачни саветник Мушуми Гус. 

Сад, кад је то утврђено - суочимо се са чињеницом да постоје жене кој једноставно не воле да “иду доле”. У том случају, на вама је да откријете зашто и да ли постоји нешто што можете да урадите да јој промените мишљење - а да би то упалило, приџавајте се следећих правила:

Не треба...

1. Је притискати и наговарати

Наговарати партнерку тако што ћете код ње изазвати грижу савест тотално је погрешан приступ. Ово ће најчешће изазвати обрнуту реакцију, која ће вам се обити о главу. Уместо тога, боље је да целој причи приступите сталожено, да покушате да јој објасните колико волите кад вас орално задовољава и да је пустите да сама одлучи да ли ће наставити то да ради.

2. Јој контролисати главу рукама

Гурањем и притискањем њене главе током оралног секса можете да јој нанесете озбиљне повреде врата и да јој отежате дисање.

“Пустите је да сама води, да одређује ритам и дубину,” објашњава сексолог Џил Мекдевит. Ово ће дефинитивно ићи у вашу корист, наиме, неке жене воле кад имају контролу. Наредбе попут “дубље” и “спорије” могу звучати као критика. А сигурно не желите да критикује жену која вас тог тренутка задовољава, зар не?!

Давање упустава може бити и добро, али само ако се формулише на прави начин, на пример - “Толико ме пали када користиш језик...” - наводи Гус.

3. Је занемарити

"Након вашег оргазма немојте само навући панталоне и отићи. Дајте јој до знања да је на њу ред да буде задовољена, чак и ако то не буде одмах тог тренутка. Важно је да јој дате до знања да није крај", додаје Гус.

Треба...

1. Јој дати до знања да уживате

Жене воле када знају да оним што раде излуђују мушкарца, зато немојте да ћутите.

Што јој више говорите шта волите или шта она ради добро, то ће она бити расположенија и орнија. Ако само седите и ћутите, може се осетити несигурном и запитати се шта ради погрешно.

2. Да јој буде удобно

Што јој је физички удобније, то ће дуже остати у игри. Зато будите обзирни према њој. 

“Ако је на коленима, дајте јој јастук или се пребаците на кревет. Мењајте позиције како не би добила грч у врату и склоните јој косу да јој не би упадала у уста”, каже Гус.

3. Да "поспремите доле"

Водите рачуна о личној хигијени пре но што уопште помислите да откопчате панталоне. Ако сте управо завршили са вежбањем, или сте имали поприлично знојав дан, брзо туширање би било пожељно. И баштованске вештине нису на одмет, а како показују истраживања са Универзитета у Индијани, обријани (и не, не мислимо на браде, наравно) мушкарци добијају више оралног секса.

4. Да договорите савршену стратегију 

Упркос ономе што видите у порнићима, многе девојке не воле када ејакулирање у уста или по лицу. Да бисте осигурали да је ваш оргазам подједнако забаван за вас колико и за њу, дајте јој до знања пре него што дођете до врхунцаистиче Мекдевит.

Које су најчешће женске фантазије погледајте ОВДЕ.

Извор: menshealth.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Јелена Кобра показује устима и руком орални секс 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА