Најновије

ЛУНА ЂОГАНИ У ПОТПУНОМ ХАОСУ! Тражи психијатра и прети самоубиством! (ВИДЕО)

Иако је тврдила како је психички јака, те да ће моћи да издржи све оно што носи нова сезона најгледанијег шоу-програма, очигледно да јој то не полази за руком. Како ВИП магазин сазнаје, Ђоганијева је од продукције пре неколико дана тражила да јој доведу њеног психијатра који је лечио након што је изашла из Задруге 1.

Луна Ђогани (Фото: Јутјуб)

Луна је још тада открила новинарима да пије антидепресиве, те да јој је много боље. Ипак, стање јој се и те како погоршало након што је поново ушла у ријалити.

- Данима плаче и не може да дође себи. Мислила је да ће бити јача, међутим психа јој свакодневно попушта. Буквално је рекла да ће се убити колико јој је тешко. Тражила је од продукције да јој доведу психијатра који је лечио напољу, јер само уз њега осећа сигурност, те жели да је он посаветује како да се избори с емоцијама - открива извор за ВИП и додаје:

- Све у Задрузи је подсећа на Слободана. Она би врло волела да га поново види и верује да би се он тада поново заљубио у њу. Верујем да је њен главни разлог поновног уласка био и тај да Слоби скрене пажњу на себе и на чињеницу да га није преболела - каже извор за ВИП магазин.

Ђоганијева је пре уласка у Задругу открила како одлази код психијатра који се зове Зоран, а који јој је много помогао.

- Много га волим, заиста ми је променио живот након изласка из ријалитија. Дао ми је да пијем таблете, уз помоћ којих сам решила донекле проблеме. Заиста сам била под великим притиском. Терапију ћу наставити да узимам у Задрузи да би ми било боље - открила је Луна пре уласка у другу сезону.

Млада блогерка је недавно испричала задругарима како због терапије коју узима има проблема са лицем и бубуљицама, те да размишља да престане да пије те таблете.

Туш кабина се тресла 60 минута од секса. Погледајте ОВДЕ шта се дешавало.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА