Најновије

ЈАКШИЋ: Чему журба за решавање статуса, када Албанаца нема више од 400 хиљада? Чији је лобиста Селаковић када тврди да их има скоро 2 милиона?

- Живимо у сенци издаје, понашамо се као гладијатори, у складу са њиховом изреком "Цезаре поздрављају те они који ће умрети", пошто се наша власт, Београд, председник Србије.... спрема да преда Косово и да заокружи велику Албанију. Живимо у страху, зебњи и неизвесности... Знам како је завршио Цезар, страдао је од сина Брута који му је задао убод ножем...одатле и она изрека "Зар и ти сине Бруте..." каже Марко Јакшић, члан Председништва Народног покрета Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ у интервјуу датом Јутјуб каналу "Без цензуре".

Марко Јакшић (Фото: Јутјуб)

Он додаје и да би волео да Косово остане део Србије као што је било сто година, а да наш Цезар у лику Вучића не страда.

- Према последњим пописима на Косову има 470 хиљада грађана, од чега је 50 хиљада Срба, а већина, бар 400 хиљада је албанска. Сада је и Албанаца све мање, одлазе млади, остају старци, а они не праве децу. Немају посла и сви одлазе пут Запада, њихов број се рапидно смањује зато постављам питање, чему толика журба за решавањем статуса? Полиција нема с ким да се јури по шумама, селима и засеоцима, јер су они сасвим празни. Ако добију Шенген визе у марту и настави се овим темпом, за пар година их неће бити. Неће представљати ни 10 одсто становништва у односу на Србију, што је велика погодност за нашу државу. Наследили смо уврежено мишљење да треба да се плашимо Албанаца, ако је једнак број, увек смо добијали битку, они делују у чопору, и то је разлог што се десила толика фама. То да ће стићи до Врања, је ловачка прича, немају довољно становништа да покрију простор Косова а камоли јужне Србије, објашњава Јакшић и додаје.

- Осим што се смањио наталитет, на њихову породицу сад има утицаја и лака доступност дроге по којој се албанска мафија прославила. Све је више наркомана међу Албанцима. Зато кад чујем Селаковића који каже да има милион и 900 хиљада албанаца одмах постављам питањр, чији је он лобиста и за кога ради, каже Јакшић који се плаши да ће црква мирно посматрати предају КиМ. А шта је још рекао погледајте у видеу.

Прочитајте ОВДЕ кога Момчило Трајковић сматра одговорним ако му се нешто буде десило.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА