Најновије

СВЕ СЕ КЛИМАЛО КАДА СУ СЕ ЦОКА И ЛАКИЋ ПРЕПУСТИЛИ СТРАСТИМА: Пар се понаша као да камера нема, а ова Николина реченица ће вас шокирати! (ФОТО)

Александра Тасић Цока и Никола Лакић не могу да сакрију своје емоције, а ни страст која се после акције у туш кабини распламсала.

Цока и Лакић (Фото: принтсрин)

Иако Тасићева нема подршку родитеља јер је у вези са 15 година старијим дечком, изгледа да више не мари за коментаре своје породице. Наиме, Лакић и Цока су се током данашњег дана мало више опустили, па нису марили за станаре и камере и препустили су се страстима.

Никола је своју девојку ухватио пред свима за задњицу, да би после вишеминутне акције, расклимали столицу на којој су седели.

"Шта ти мени радиш девојко, сада не смем да устанем, јер си својим покретима и додирима пробудила "господина", рекао је Лакић.

"Јао Никола ми смо и столицу расклимали", приметила је Александра.

Никола је више пута истакао да поштује Цокину жељу да у ријалитију не жели на вулгаран начин да се екпонира, јер зна да њени родитељи прате сваки њен корак. Међутим, изгледа да овај пар више не може да се контролише, па не бирају ни место ни време како би били интимнији него иначе.

Акцију Александре и Давида под тушем погледајте ОВДЕ.

Извор ТВ Хепи

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Процурео снимак незапамћеног секса у Паровима. Упозорење: Није за млађе од 18 година

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА