Најновије

ВУЧИЋ ПОЧЕТКОМ ОКТОБРА У МОСКВИ: Чепурин открио због чега иде тамо! Твитер се усијао...Расположење је...

Александар Вучић је одмах одговорио руском амбасадору Александру Чепурину

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Српски председник преко Твитера потврдио сусрет са руским лидером почетком следећег месеца Председник Србије Александар Вучић састаће се почетком октобра у Москви са председником Руске Федерације Владимиром Путином. Вучић је на свом Твитер налогу захвалио руском амбасадору Александру Чепурину на ангажману у стварању најбољих односа измеду Србије и Русије. Претходно је Чепурин на свом налогу на тој друштвеној мрежи написао да ће се посета одржати почетком октобра и да се на састанку председника Србије и Русије очекује разматрање кључних билатералних и регионалних питања.


- Током кратког разговора с А.Вучићем причали смо о модалитетима предстојеће посете Председника Србије Москви. Посета ће се одржати почетком октобра. На састанку с Председником В.Путином очекује се разматрање кључних билатералних и регионалних питања. Расположење је позитивно - написао је Чепурин.

Српски председник захвалио му је на ангажману за стварање најбољих односа две земље и изразио уверење да ће разговори донети велику корист српском и руском народу.

- Хвала Вам, Екселенцијо, на искреном ангажману у стварању најбољих односа између Србије и Русије. Радујем се новом сусрету са председником Путином, уверен да ће наши разговори донети велику корист српском и руском народу - написао је Вучић.

Председници Србије и Русије састали су се у Москви у мају када су разговарали о Косову и Метохији, набавци војне опреме и билатералним односима две земље, а Вучић је тада присуствовао и Паради победе и учествовао у шетњи “Бесмртни пук”.

Погледајте ОВДЕ шта Војислав Шешељ каже за Златибора Лончара.

Извор: Танјуг, Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вучић на Паради победе у Москви

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА