Најновије

Срамота ме је што сам Србин, враћам пасош ове земље! Стојковић беснео после дербија и спорног гола Звезде (ВИДЕО)

Покуљале су емоције и бес из Владимира Стојковића непосредно по завршетку 158. вечитог дербија који је завршен ремијем 1:1 на стадиону Партизана.

Владимир Стојковић (Фото: Јутјуб)

Звезда је изједначила голом Боаћија о коме ће се дуго причати, јер нико на стадиону, али и крај малих екрана, не може са сигурношћу да тврди да је лопта прешла гол-линију.

Најтеже је било Стојковићу који је сјајно интервенисао у тој ситуацији, али је његова парада била узалуд - гол је признат!

Голман Партизана је буквално експлодирао после меча, револтиран због такве одлуке судија.

- Срамно, Срамно... Ево, први пут ме срамота што сам Србин, што је неко упропастио овако леп фудбалски догађај. Одрећи ћу се сутра српског пасоша, видећете! Не могу да издржим, не могу да се контролишем. Ово је срамно, ово никад у животу нисам видео да се деси, поготову на дербију. И тај гол, а кунем вам се да није, не можеш то да свираш на дербију. Мораш 300 посто да будеш сигуран, он није могао да види лопту од мене под број један, а ја сам био унутра и извадио сам лопту пре него што је ушла, а мора да уђе цела - испалио је "рафал" Стојковић, па се мало прибрао, успорио.

- Знате како се сад да се осећам, не знам шта да кажем... - констатовао је Стојковић, па довршио мисао, честитао ривалу:

- Свака част играчима Звезде на борбености, и све то, али ово што сам видео... Први пут ме је срамота што сам члан ове државе - једва је успео да дође до речи Стојковић, невољно вртећи главом.

Како је прошла репрезентација Србије на Универзитетском првенству у шаху погледајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА