Најновије

КАДИЈА ТЕ ТУЖИ, КАДИЈА ТИ СУДИ: Вулин у улози страственог браниоца ријалитија и Митровића! (ВИДЕО)

Министар одбране Александар Вулин изјавио је да је Србија слободна земља у којој се неће забрањивати ниједан програм, па ни ријалити.

Александар Вулин (Фото: Јутјуб)

Он је истакао и да нико не сме да изједначава власника ТВ Пинк Жељка Митровића и Драгана Ђиласа који је увео ријалити програме. Коментаришући актуелне ставове министра културе Владана Вукосављевића о забрани ријалити програма, Вулин је у изјави за ТВ Пинк навео да члан Владе заиста не би смео да са Ђиласом напада Телевизију Пинк или било коју други телевизију.

- Морао је прво да се огради од тих који га подржавају, ако је то његов став, и не може члан Владе да буде на истој страни са Ђиласом - рекао је Вулин.

Он је додао да власник ТВ Пинк Жељко Митровић није ништа приватизовао у овој земљи, већ је правио све сам, те ако његов ријалити програм успе – одлично, а ако не успе, „кога је брига“.

- Он је своје паре дао, сам је ризиковао, излази на тржиште и бори се да преживи. Ђилас је узео Пионирски град, није он купио земљу па направио нешто. Узео је Пионирски град, државно земљиште, отео од деце Београда и направио простор где је снимао Великог брата, а Жељко Митровић то не ради - навео је Вулин.

Министар одбране сматра да Вукосављевић не сме да изједначава Митровића са Ђиласом, нити сме да у име Владе прети и забрањује било коме било шта. За њега су , како је истакао, много већа опасност од риалитија – пљачкашке приватизације, које су, како је навео, спроводене у Србији, политика изручивања Србије свакоме ко затражи да буде изручена.

- Гледајте Срби шта год хоћете, ви сте одрасли људи. Докле више да се понашамо према нашем народу као да је то народ недозрелих људи који само чека да се појави овај или онај политичар који ће га просветлити шта он треба да гледа - поручио је Вулин.

Погледајте ОВДЕ како функционише шиптарска мафија.

Извор: Б92, Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА