Најновије

ЛЕЖАО ЈЕ У СВОЈОЈ МОКРАЋИ! ММА борац Душан Џакић нокаутирао момка испред клуба! Разлог шокантан (ВИДЕО)

Душан Џакић, познати српски ММА борац, гостовао је недавно на "Балкан Инфу" у емисији "Интервју" код водитеља Александра Павковића у којој је, између осталог, описао и једну несвакидашњу ситуацију у свом животу где је борилачке способности морао да употреби и ван ринга.

Душан Џакић (Фото: Јутјуб)

Иако за себе каже да је пацифиста и да у приватном животу избегава конфликте, Џакић је једном приликом, испровоциран крајње недоличним понашањем "успавао" непознатог момка.

- Отишао сам у ноћни клуб код свог пријатеља, и тада, наравно, под утицајем алкохола, многи се опусте и прилазе ми у највећем броју да се фотографишу са мном. Међутим, цело вече ме је један момак упадљиво гледао и што је више пио више ми је до знања стављао да му се не допадам - објашњава српски борац.

Џакић је, каже, све време покушавао да избегне било какав проблем и размене погледа са момком. Због тога је одлучио да оде кући, али тек тада је ситуација постала још напетија.

- Био сам са пријатељима, али нисам хтео никога да зовем да ме вози кући, већ сам ја позвао такси. Стао сам да телефонирам и како сам изашао из клуба тај момак је изашао за мном и стао одмах до мене. Буквално ме је раменом додирнуо. Померио сам се, међутим он се окренуо ка зиду и извадио полни орган и почео да мокри - огорчено је говорио Џакић и додао да га је младић истовремено помокрио по нози.

- У том тренутку ме је раме нешто жигало, направио сам само један потез руком и он је био нокаутиран, лежао је после тога у својој мокраћи - резигниран је био Џакић.

Како каже, то је био једини случај када је своје ММА способности морао да искористи и ван ринга.

- Ово није случај којим се поносим, али свако нормалан би у истој ситуацији поступио као ја. Свима саветујем да се не обазиру на провокације и да што је више могуће избегавају конфликте. Свет би био лепше место за живот када бисмо сви у приватном животу били пацифисти - закључио је српски борац.

Стојковић беснео после дербија и спорног гола Звезде. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА