Најновије

СТАНИЈА ПРОТЕРАНА ИЗ АМЕРИКЕ! Ево због чега се старлета налази на црној листи!

Станија Добројевић налази се на црној листи у Сједињеним Америчким Државама, због тога што је на територији те земље радила без радне дозволе. 

Станија Добројевић (Фото: Јутјуб)

"Станија је све време у Америци радила на црно. То јој је полазило за руком зато што у казину није радила као крупије већ као анимир дама мушетеријама чија обавеза је била да се елегантно обуче и забавља госте док играју. Баш због тоалете често је измицала инспеицији будући да се када дођу представљала као гошћа а не као запослена. Инспектори су је по налогу тражили углавном након интервјуа у којима је причала како одлично зарађује. Једном приликом је издао колега који није имао појма да Станија ради на црно", открио је обавештен извор.

Станија је због рада на црно завршила на суду, а пакао је уследио када је стигла судска пресуда, те је држави морала да исплати 100.000 долара.

Након што је платила казну, задругарка је протерана из САД и добила је забрану уласка. Како би изашла из финансијских проблема, прихватила је понуду да уђе у другу сезону ријалитија "Задруга".

Прочитајте ОВДЕ

Извор: Српски телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Чега се није плашила Станија?

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА