Најновије

МЛАДИЋ СЕ ПРЕД ИЗБОРЕ ОБРАТИО СРБИМА У РС: Ево шта је рекао

Ратни командант Војске Републике Српске, Ратко Младић обратио се уочи избора у БиХ јавности Српске поруком коју је на данашњој прес конференцији у Бањалуци пренео председник Организације старешина ВРС Милован Милутиновић, чији је Младић, како је речено, члан.

Ратко Младић (фото: Јутјуб)

Младић је поручио да је „обавеза свих политичара и патриотских снага да се одупру свим облицима угрожавања Републике Српске и њених институција”, рекао је Милутиновић.

Милутиновић је навео и да је Младић „прихватио да у наредном периоду буде биран за почасног председника те организације”.

„Младић је навео да то не ради ради себе, већ због подршке циљевима дефинисаним Статутом Организације старешина ВРС и потребом окупљања патриотских снага око основних циљева и обавеза усмерених очувању Српске и повећању бриге за породице погинулих, ратне војне инвалиде, борце и старешине који су дали несебичан допринос”, навео је Милутиновић.

ОВДЕ погледајте шта је рекла Рада Трајковић о томе што је Вучић поменуо као узрок краха његове политике на Косову и Мртохији.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Младић о Хагу

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА