Најновије

ТОМА ФИЛА ОТКРИО: Марија Милошевић хтела да убије Чеду, а онда је уследила велика превара вођа ДОС-а

Најпознатији кривичар Тома Фила је описао вече је у ком су лидери ДОС хапсили на превару и противзаконито испоручили Слободана Милошевића Хашком трибуналу.

Тома Фила (Фото: Јутјуб)

Фила је показао и документ који доказује да су Милошевића преварили Зоран Ђинђић и његов пуномоћник Чедомир Јовановић којим су написмено гарантовали Милошевићу да неће бити испоручен Хашком трибуналу. 

- Ја сам тад рекао да им не верујем, да му њихово обећање важи за ноћас! Милошевић и његова породица су мене чекали из Хага и кад сам дошао одмах сам отишао у викендицу. Легија ме сачекао, одвезао горе... Питао сам га:,,Шта радиш ту? Који су ово људи овде?" Ја погледам, Арканови људи који су прешли у ЈСО. Легија ми је тада рекао да ће се држати Аркановог завета да "неће више пуцати Срби на Србе" - рекао је Тома Фила.

Фила каже да је Марија Милошевић, ћерка некадашњег председника, била спремна да ликвидира Чеду Јовановића у ноћи када је њен отац киднапован.

- Те ноћи Марија је била решена да убије Чеду, што је оцу и рекла. Онда сам се ја умешао и рекао јој: ,,Шта то радиш, да ли си нормална?" Затим је она напала Слобу: ,,Од кога тебе овај брани?" - казао је Фила.

Руски С-300 ће контролисати цео Израел из Сирије! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Србија данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА