Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Туча на дербију је ништа, овако се Руси шибају: Гажење по глави, крв шикља по снегу, а онда преокрет!

Непријатна сцена виђена је по завршетку 158. вечитог дербија, када су фудбалери Звезде стигли испред северне трибине да поздраве своје навијаче. Наиме, дошло је до међусобне туче навијача Звезде и Руса и то пред очима фудалера.

Туча руских навијача (Фото: Јутјуб)

Присталице Звезде и московског Спартака, потукли су се због дресова играча. Звездашима је засметало што Руси траже од њихових фудбалера опрему након утакмице, па су одлучили да се физички обрачунају. Срећом, сукоб се брзо смирио и све је прошло без већих последица.

Међутим, туче руских навијача су уобичајена ствар у Русији.

На једном несвакидашњем снимку, види се брутална туча две групе руских навијача. Песничење после кога је крв шикљала по снегу, а јача група хулигана газила по главама слабијима који су лежали доле пребијени, дошло је до несвакидашњег преокрета.

У једном тренутку, туча је престала. Они који ус показали да су јачи, помогли су супарницима да устану, па су се на крају поздравили, а чак и братски изгрлили.

А како се Руси стварно туку можете погледати у видеу испод:

Како су медији из региона испратили деби црвено-белих у Лиги шампиона погледајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА