Најновије

ПСЖ СА НИКАД ГОРОМ ФОРМОМ ДОЧЕКУЈЕ НЕПОБЕДИВУ ЗВЕЗДУ: УЕФА упозорава на овај меч, погледајте шта су они издвојили!

Црвена звезда своју европску авантуру наставља у Француској у мечу против ПСЖ-а, а на званичном сајту Лиге шампиона нашли су се занимљиви подаци везани за први меч у историји између ових противника.

Делије (Фото: Јутјуб)

- Црвено-бели ове сезоне не знају за пораз у Европи. Пребродили су квалификације од прве до последње рунде, а да нису изгубили ни један меч. Нису поклекли ни на старту групне фазе. Последњи пораз су доживели у прошлој сезони, од ЦСКА из Москве у шеснаестини финала Лиге Европе. На последњих 18 европских утакмица Звезда има веома добар учинак од седам победа, девет ремија и само два пораза. Последње гостовање у Француској њени навијачи немају у добром сећању, пошто је Бордо избацио садашњег шампиона Србије у плеј-оф утакмици за Лигу Европе. У дуелима са тимовима из Француске Звезда нема добар однос, само једна победа у 12 мечева.

Иначе, црвено-бели су уз Хофенхајм и Јанг Бојсе дебитанти у овом такмичењу.

- Двојица играча Црвене звезде имају искуство играња у Француској. То су Џонатан Кафу, који је на позајмицу дошао из Бордоа, док је Ел Фарду Бен био пет сезона у земљи "галских петлова" - две у Авру и три у Вану.

Ипак, ПСЖ је клуб који је мрежу противника у такмичењим у Европи тресао на прошлих 17 утакмица, али ипак долазе из једне негативне серије од четири узастопна пораза.

Као интересантну чињеницу, УЕФА наводи и да је у та четири пораза тим "светаца" примио 11 голова, али и да у својим редовима има Тијага Силву, који је овог лета Србији дао гол на Мундијалу у победи Бразила од 2:0, у којој је његов клупски колега Нејмар играо свих 90 минута.

 - Парижани су у прошлој сезони постигли чак 25 голова у групној фази Лиге шампиона, што је рекорд тог такмичења.

Утакмица између Пари Сен Жермена и Звезде се игра у среду 3. октобра од 18:55 у главном граду Француске.

Снимак бруталаног напада Бед Блу Бојса на Торциду погледајте ОВДЕ.

Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА