Најновије

ОДБИЈТЕ! СМЕСТА! На друштвеним мрежама се појавио снимак напада 11. септембра са једним важним доказом! (ВИДЕО)

На друштвеним мрежама се појавио снимак начињен хеликоптером који приказује напад на њујоршке "куле близнакиње" 11. септембра, и то из поптуно неочекиваног угла.

Наиме, на чини се немонтираном и недорађиваном видеу, види се и тренутак удара, заправо експлозије у другој од зграда, са једним детаљем који потврђује оно што теретичари завере већ годинама говоре. Није било авиона!

Оно што је такође интересантно, чини се да је снимак настао као извештај неке медијске станице, јер жена све време објашњава шта види...

Погледајте и сами се уверите. У тренутку друге експлозије, посада хеликоптера је добила наређење, вероватно од командног центра или неког надлежног летачког органа да "се сместа повуче".

Прочитајте ОВДЕ какве је то најтеже и најсложеније задатке обавила руска војска, близу обала Сирије.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

У САД-у се бројним комеморацијама обиљежава 16 година од терористичких напада у којима је погинуло готово 3.000 људи. Јавност, у међувремену, жели да зна због чега још нико није осуђен. У америчким медијима објављени су, како је описано, нови докази који указују на то да су неки чланови Владе Саудијске Арабије умешани у нападе. 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА