Најновије

"СИНЕ, УБИЛА САМ ГА, НИСАМ МОГЛА ВИШЕ": Пензионерка (70) упуцала инвеститора који јој је, како син каже, претио убиством!

"Моја мајка никада у животу није ни мрава згазила. Али после силних претњи и страха у којем је живела, решила је да се ослободи стега. Узела је мој пиштољ за који имам дозволу и док сам спавао пуцала је у инвеститора који јој је годинама загорчавао живот", каже Марко Стојановић, чија је мајка Стојанка (70) у недељу у Булевару краља Александра код броја 356, са више хитаца из пиштоља, усмртила Зорана Трифуновића (59), познатог београдског инвеститора.

Станари остали без домова (Фото: Јутјуб)

Трифуновића су погодила два хица, од којих један у стомак, а један у главу. До доласка Хитне помоћи и полиције, беживотно тело остало је да лежи на тротоару, док се Стојанка вратила кући и сачекала полицију. Убиство су снимиле надзорне камере са куће недалеко од места где се оно догодило, а помоћу којих је утврђен идентитет Стојанке Стојановић, као и сви други детаљи немилог догађаја.

Према тврдњама Стојанкиног сина Марка, Трифуновић је претио да ће његову мајку "пребити и убити уколико му не преда плац и кућу у којој живимо, како би он зидао нове зграде".

Стојановић тврди да се његова мајка и убијени нису судски спорили око плаца и куће, осим што га је он "много желео, а она није хтела да му преда". Такође, истиче да након почињеног злочина Стојанка није побегла, већ се вратила се у кућу.

- Предала се полицији без опирања. Била је у шоку, плакала је и пре него што су је одвели и само ми је кратко рекла: "Сине, нисам више могла да издржим, али уопште се не сећам шта се тачно десило..." Не оправдавам то што је урадила, али више од две године је трпела претње телефоном али и директно. Говорио јој је да ће је претући или убити ако је затекне негде на улици - каже Марко.

Он тврди да је од мајке сазнао да је, осим телефонских претњи, инвеститор умео често да је сачека сам или са још неким у друштву, кад се враћала из продавнице или са пијаце. Због тога се и разболела и постала и физички и психички нестабилна.

- Живела је у сталном страху, јер када би јој на улици Труфуновић пришао, претио јој је и захтевао да му преда плац и нашу породичну кућу у Улици Олге Јовановић. Ту се, иначе, налази и адвокатска канцеларија мог покојног оца. Локација је изузетно атрактивна и он је ту планирао да зида зграду од најмање пет спратова. Због свега што се догађало, мама и ја смо поднели кривичну пријаву полицији против Трифуновића. Обраћали смо се за помоћ и надлежнима у Општини Звездара, тужилаштву, писали Влади. И ништа. Он се само смејао и говорио да се не плаши никога јер има јаке везе у подземљу, али и зато што познаје утицајне људе на власти - испричао је Марко, што су потврдили и остали медији, објављујући биографију инвеститора, који је више пута пријављен за насилничко понашање, али није био осуђиван.

Стојанка је у понедељак саслушана у Вишем јавном тужилаштву, али одбрану није износила. Како смо сазнали, Тужилаштво је предложило да јој се одреди притвор како не би утицала на сведоке, да не би поновила дело и због узнемирења јавности.

Прочитајте ОВДЕ све детаље експлозије бомбе у џипу познате ТВ водитељке.

Извор: Novosti. online

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ево како су станари једне зграде остали на улици самовољом инвеститора који је градећи срушио им зид!

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА