Најновије

ДОК НАРОД НЕМА ХЛЕБА ДА ЈЕДЕ: Погледајте колико вреде Поповићеви украдени сатови

Власник Гранд продукције Саша Поповић и његова супруга Сузана сведочили су данас у Трећем основном тужилаштву у Београду у оквиру истраге против Војислава Стојчића, осумњиченог да је у марту ове године опљачкао њихову породичну кућу.

Сат (фото: Pixabay)

Саша и Сузана Поповић испитани су у својству сведока - оштећених, пошто се сумња да је Војислав Стојчић, син убијеног полицијског генерала Радована Стојчића Баџе, из њихове куће однео накит и сатове вредне око 100.000 евра, с оружаним листом на име Сузане Поповић.

С обзиром да је Поповић тврдио на саслушању да његови сатови вреде 145.000 евра Тужилаштво му је дало рок од 15 дана да достави спецификацију сатова који су украдени, како би се евентуално обавило комисионо вештачење вредности, сазнаје Танјуг.

Стојчићева одбрана је најавила своје нове доказне предлоге, а тужилаштво ће одлучити о даљем току поступка.

Што се тиче саслушања Лепе Брене и осталих породичних пријатеља Поповића који су им долазили у кућу, тужилаштво ће тек одлучити да ли ће их позивати да сведоче.

Стојчић је ухапшен 16. августа од када се налази у притвору због опасности да би у кратком року могао да понови кривично дело, имајући у виду да је и раније осуђиван.

Стојчић млађи је на саслушању негирао пљачку код Поповића и тужиоцу испричао да му је „све наместила полиција због оца” и да су му докази подметнути.

Међутим, Тужилаштво је донело наредбу о спровођењу истраге против њега којом га терети за кривично дело тешка крађа, за које је запрећена казна од две до 10 година затвора.

ОВДЕ погледајте како изгледа нови спот од Кије.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Поповић објашњава како се десила пљачка

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА