Најновије

САТИРАЊЕ: Руски авиони гађали терористе у Идлибу! Ево шта је све уништено!

Четири руска авиона са авио-базе Хмејмим су напала објекте терориста Нусра фронта у сиријској провинцији Идлибу, рекао је новинарима званични представник Министарства одбране Русије Игор Конашенков.

Руски авиони у акцији (Фото: Министарство одбране Русије)

„Четири авиона су 4. септембра полетела са авио-базе Хмејмим и високопрецизном муницијом напала објекте терористичке групе Нусра фронт у провинцији Идлибу“, рекао је Конашенков.

Он је казао да су гађана складишта терориста, која се налазе изван насељених места, где су чувани дронови, као и подручја одакле су лансирани ти дронови ради напада на руску војну базу и насељена места у провинцијама Алепу и Хами.

Два вишенаменска ловца-бомбардера Су-34 су прецизним ударима уништили радионицу у којој су милитанти Нусра фронта правили дронове.

Вишенаменски ловац Су-35С је уништио складишта терориста у којима су се налазили преносни противваздушно-ракетни системи.

Истог дана, у вечерњим сатима, противваздушни системи Хмејмима су на безбедној удаљености од аеродрома уништила два терористичка дрона. Током последњег месеца у подручју базе Хмејмим је уништено 47 дронова терориста.

Прочитајте ОВДЕ шта су то џихадисти подмукло урадили?

Извор: rs.sputniknews

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Припреме за офанзиву на Идлиб почеле су одавно, а захуктале се још јуче.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА