Најновије

ВЕШТАК ПРЕСУДИО, ГРЕБАЛА ЈЕ СУДИЈУ:  Сара Видак осуђена на четири месеца затвора!

Београђанка Сара Видак осуђена је на четири месеца затвора због напада на судију Јелену Станишић, одлучио је Суд у Котору, пренели су подгорички медији.

Сара Видак (Фото: Фејсбук)

Сара Видак је проглашена кривом зато што је, како је образложено, напала службено лице у тренутку вршења службене дужности.

Њу је Основно државно тужиластво теретило за физички напад на судију Станишић.

Сарина мајка Оливера Видак, данас је у сведочењу пред Основним судом у Котору истакла да им се судија Станишић обраћала непријатним тоном и понављала како она није надлежна за њихов случај.

Оливера Видак је навела и да је судија њену ћерку ухватила за руку, као и да је њу одгурнула, преносе подгоричке "Вијести".

"Када је Сара упитала одакле Вам право да ме дирате, тек тада је Станишић повикала да је нападута", изјавила је Оливера Видак.

Она је пред судијом Момирком Тешић рекла да је Станишићева "саму себе штипала", што је, како тврди, видео њен малолетни син који је седео у ходнику.

Пред судом је говорио и младић Саре Видак Стеван Прпа, који је такође тврдио да је судија Станишић ухватила Сару за руку, као и да је полицајац гурао њену мајку Оливеру Видак.

И он је у свом исказу истакао да је Сарин брат у једном моменту повикао да судија Станишић сама себе гребе и штипа.

Прочитан је и извештај вештака медицинске струке у којем се наводи да су код Јелене Станишић констатоване огреботине и црвенило у пределу десног ручног зглоба, што је могло настати од стезања и гребања ноктима, а констатована је и психичка реакција на стрес.

Адвокат оптужене Срђан Љешковић рекао је да није наложено узимање ткива испод ноктију његове клијенткиње како би се видело да ли одговара налазу, као и да повреде Станишићеве нису фотографисане.

Прочитајте ОВДЕ какав се то хаос догађао данас у Сарајеву.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Конзулка Србије посетила Сару Видак у Спужу.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА