Најновије

РЕШЕНА МИСТЕРИЈА "КАНТРИМЕНА"! Ево шта се десило са аутомобилом којим је ПРЕГАЖЕН ЛУКА ЈОВАНОВИЋ!

"Кантримен" којим је Марко Милићев 25. јула 2014. године на Бранковом мосту у Београду налетео на Луку Јовановића (21), који је преминуо дан касније од задобијених повреда, растављен је у делове исте ноћи

Полиција (Фото: Јутјуб)

Према информацијама из истраге, у растављању возила, поред Милићева, учествовала је најмање још једна особа. Аутомобил је, како се сазнаје, растављен у једној гаражи на Звездари, а делови који нису могли да се распарчају су запаљени.

Полиција је утврдила да је реч о украденом аутомобилу и да иза тога стоји организована криминална група која је аутомобиле крала у иностранству, а потом их довозила у Србију, пише Експрес.
После несреће у појединим медијима појавиле су се селфи слике из "кантримена" на којима се виде Милићев и његово друштво у кобној ноћи. Како се сазнаје, фотографије су из телефона Милићева. Наиме, само неколико дана пре него што је побегао у иностранство, полиција је ухапсила па убрзо и пустила Милићева. Том приликом одузела му је телефон, у којем су, поред осталих, биле и поменуте фотографије. Саговорник упућен у случај каже да је Милићев кобне ноћи после несреће отишао у једну приватну ауто-гаражу на Звездари, где је распарчао возило.



- За то зна само његово најближе окружење, али нико не зна у чијој гаражи се то десило. Он о томе није причао ни полицији ни тужилаштву, тако да место где је исекао делове и поједине запалио никада није утврђено - каже извор. Сам ток поступка пратиле су инсинуације на једино питање које није решено - чији је “кантримен” којим је у тренутку несреће управљао Милићев и у којем се налазило још шест особа.

Притисак јавности и заинтересованост за овај случај није јењавала ни годинама пошто је пресуда којом је Милићев осуђен на четири и по године затвора постала правноснажна. Питање чији је “кантримен” понавља се и данас, када је Милићев стекао законско право да после издржане две трећине казне поднесе молбу за условни отпуст.

Две ручне бомбе бачене су у Калуђерици. Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф, Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Кретање “кантримена” пре кобног догађаја

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА