Најновије

СКOТ: Tензије на Косову током Вучићеве посете показале су...

Амерички амбасадор у Србији Кајл Скoт написао је данас на свом Твитер налогу да су тензије током посете председника Србије Александра Вучића Косову још једном нагласиле потребу за компромисом и нормализацијом односа.

Кајл Скат (Фото: Јутјуб)

- Штета је што су барикаде на путевима спречиле председникову планирану посету селу Бање, али је добро што је остатак његове важне посете Косову настављен без инцидената - написао је Скoт.

Неколико стотина Албанаца, међу којима и ветерани ОВК, блокирало је јутрос багерима, шлеперима и запаљеним гумама пут код села Трнава према селу Бање, у општини Србица, а у Трнави су се чули и рафали.

Пут је био блокиран како би спречили председника Србије да посети то место, али се он касније телефоном обратио мештанима села Бање.

Прочитајте ОВДЕ кога су то пребили на Вучићеве очи.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Влада тзв. Косова донела је јутрос одлуку да се посета председника Србије Александра Вучића селу Бање отказује из безбедносних разлога. Председник Александар Вучић обратио се данас телефоном мештанима Бања, српске енклаве у општини Србица, у коју данас није могао да стигне након што су ветерани ОВК поставили барикаде на путевима јужно од Ибра.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА