Најновије

Е СРБИЈО, КО ЈЕ СВЕ ЈАХАО ПО ТВОЈОЈ ГРБАЧИ: Момир Булатовић изнео шокантне детаље о Милу Ђукановићу!

Момир Булатовић, бивши председник Црне Горе и премијер СРЈ осврнуо се на однос са актуелним шефом црногорске државе Милом Ђукановићем, а занимиљиво је да је са некадашњим политичким противником данас комшија:

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

- Ми смо два различита света. Поздравимо се, просто, то је нормално. Ја на неки начин разумем терет који има Мило Ђукановић. Слажем се са оним што је Матија Бећковић рекао - дао би он грдне паре да може тога да се ратосиља. То је, иначе, потпуна подвојеност једне личности, то не може дуго да траје. Када би Мило Ђукановић имао неку реалну алтернативу, а мислим да му се она може понудити, он би преокренуо тај свој ћурак и вратио Црну Гору кући. Мислим да би то било спас и за њега, и за целу Црну Гору - казао је Булатовић.

Мило Ђукановић је као председник владе био изузетно успешан зато што је имао добре односе са Србијом, тврди Булатовић.

- У економском смислу, у ондашњој СРЈ наша привреда је била на нивоу статистичке грешке. И кад ја нешто замолим Слободана Милошевића, он позове Мирка Марјановића и тада Мило Ђукановић постане успешан привредник. Једном се десило да смо закаснили на неки састанак и ја сам рекао Милошевићу: "Стварно је ЈАТ каснио, да ли можеш да нам даш паре да купимо авион?" И ми смо купили авион, а платила га је "Електропривреда Србије". Значи, био је успешан и добар привредник зато што је, шта год му је фалило, добијао из Србије. Е, сад он то заборавља. Развија неке друге везе које нису баш законите, ту постоји огромна количина новца која се ваља у илегалним сферама, и управо зато га Запад који све то контролише и који све то зна пушта - испричао је Булатовић.

На питање да ли је Ђукановићева омиљена песма и даље "Знам за један град, зове се Београд" одговара:

- Не знам, нисмо певали заједно, али знам да је волео да дође у Београд и мислим да му сада тешко пада што га не посећује. Годинама смо нас двојица знали да се овде лепо проводимо. Ја имам ту привилегију да то могу да наставим, а он је нема.

Кесић и Гутовић распаметили напредњаке. Погледајте ОВДЕ шта су рекли за Вучића и СНС.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Мило Ђукановић сам против себе!

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА