Најновије

БРИТАНЦИ ЖЕСТОКО НАПАЛИ СИРИЈУ! "Тајфуни" и "торнада" грунули свим силама! Небо брујало, бомбе фијукале на све стране! (ВИДЕО)

Британско министарство одбране објавило је у четвртак нове снимке њихове авијације како бомбардује објекте Исламске државе у источној Сирији.

Британски "тајфуни" (Фото: Јутјуб)

Према британском Министарству одбране, њихови авиони типа "тајфун" и "торнадо", као и њихове беспилотне летелице “Рипер”, уништили су фабрике за производњу бомби, складишта, позиције митраљеских гнезда, радионице за производњу импровизованих експлозивних направа и подземне базе које припадају Исламској држави. Погледајте видео снимак ОВДЕ.

Снимци приказују ракете које падају на последње упориште терористичке групе у долини Еуфрата у источној Сирији близу границе с Ираком. Британска авијација је успела да оствари директне ударе на положаје Исламске државе у источном делу долине Еуфрата.

Ови напади британског ратног ваздухопловства су, како се извештава, извршени током божићних празника и помогли су Сиријским демократским снагама (СДФ) да освоје неколико градова и села од џихадиста Исламске државе.

Иран шаље сателите у свемир. Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда, AMN

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Последњи положаји Исламске државе на Еуфрату

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА