Најновије

АМЕРИ ШПИЈУНИРАЛИ СОВЈЕТЕ, ПА НАЛЕТЕЛИ НА БИБЛИЈСКО ОТКРИЋЕ: Снимци изашли на видело после 70 година, САД их још увек демантују (ВИДЕО)

Заробљени су током мисије УСАФ-а за извиђање из ваздуха преко бивше турске и совјетске границе током Хладног рата. На фотографијама се може видети чудан предмет који се пробија из леда, на висини око 4.700 метара на планини Арарат.

Налетели на библијско откриће (Фото: Јутјуб)

Откриће је тада ЦИА назвала "аномалнија Арарата", али хришћани мисле да би то могли бити остаци Нојеве барке.

Посуда је садржана у библијској Књизи Постања, кроз коју Бог поштеди Ноја, његову породицу и остатак свих животиња на свету од поплаве која је захватила свет. Према четвртом стиху осмог поглавља, након поплаве, Нојева арка се спустила на "планину Арарат".

Тејлор, који је 2006. добио декласификовану датотеку ЦИА-е, детаљно је описао своје налазе у серији "Мистерије“ Амазон Прајма. Он је у документарном филму из 2009. године изјавио: "17. јуна 1949. године авион америчких ваздухопловних снага летио је у тајној мисији паралелно са планином Арарат на 14.000 стопа.

"Током ове мисије, снимили су фотографију огромне аномалије која је вирила из леда, и чинило се да око ње имају симетричне тачке. Можда су само пећине, али то би могло бити нешто занимљивије."

Тејлор је 2006. открио да би фотографије могле довести до одговора на библијску мистерију. "Имам новопронађени оптимизам што се тиче мог сталног настојања да обавештајна заједница декласификује неке слике дефинитивнијег типа. Ја то зовем пројектом сателитске археологије" рекао је Тејлор.

"Тврдим да ако је то остатак нечега што је направио човек и потенцијално брод, онда је то нешто библијских размера", истиче он. Међутим, Обавештајци откривају да аномалија показује "линеарне фасаде у леду на којима се налази недавно нагомилани лед и снег".

Руси срушили ванземаљску летилицу- 5 ванземаљаца преживели пад и направили покољ. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир/Express.co.uk

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА