Најновије

ГОДИНА 2019. БИЋЕ КРАЈ СВЕМУ, 10 ПОШАСТИ ЈЕ ТУ! Пророчки записи из Библије се обистињују! Чека нас нешто најгоре! (ВИДЕО)

Познаваоци Старог завета у Израелу очекују да ће 10 библијских пошасти из све снаге ударити ове године.

Патња (Фото: Јутјуб)

За 10 зала старог Египта се каже да се поново појављују непосредно пре Месијанског доба и Другог доласка Исуса Христа. Бројни бизарни догађаји широм света и на Блиском истоку, као што су реке које постају крваво црвене и град у пустињама, забрињавају познаваоце да се пошасти враћају. Као претходници Другом доласку, пошасти попут крваве кише, сумпорних пожара ће поново сејати смрт поново над народом Египта.

Куга је описана у Књизи Изласка, као и вода која се претвара у крв, Нил преплављен жабама, помор стоке, и смрт прворођених синова Египта.

Еванђелски пастор Пол Бигли, који је проучавао страшну поруку из Израела, каже да пророчанство снажно сугерише да ће се 10 зала вратити ове године.

- Познаваоци Торе сада у Јерусалиму јасно кажу да ће се све десити ове године. Неки од њих чак кажу да би се битка Гога и Магога могла догодити ове године - каже пастор.

- Овде се догађа нешто библијско, људи препознају знаке Другог Христовог доласка. Да ли су озбиљни? - истиче Бигли.

Али ово није први пут да су необјашњени догађаји широм света изазвали забринутост да ће свет нестати. Рат Гога и Магога је библијско пророчанство о катаклизмичком рату који је избио између Израела и непријатеља нације. Рат ће се десити и одвијати непосредно пред крај времена, слично као што ће 10 египатских пошасти претходити апокалипси. Према пастору Биглију, на зла упозорава одломак из Књиге пророка Језекиља из Старог завета.

Одломак који је у питању, Језекиљ 38:22, гласи: – И судићу му помором и крвљу; и пустићу на њ и на чете његове и на многе народе, који буду с њим, силан дажд, камење од града, огањ и сумпор. Извештаје о 10 пошасти које се враћају у Египат прво је пренео библијски сајт о пророчанству “Брејкинг Израел њуз”.  

- 2019. године можемо очекивати наставак египатских пошасти, укључујући крв у води, жабе, вашке, дивље животиње, помор стоке, чиреве, олује, скакавце, мрак и смрт прворођенчади - преносе неки израелски медији.

Сајт је указао на бројне догађаје широм света, који необично подсећају на 10 зала описаних у Библији. Раније прошле године, река Молчанка у Сибиру била је крваво црвена више од недељу дана. А пре тога, тешки град је погодио Аргентину у октобру 2017. године, у области где га раније није било.

Израел је објавио завршетак војне операције “Северни штит”. Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Човечанство је пред великом апокалипсом

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА