Најновије

"Једног дана у децембру": Роман који ће вам вратити веру у љубав!

"Једног дана у децембру" је роман намењен свима који верују у љубав или онимак оји су у неком тренутку одустали од ње. Двоје људи. Десет прилика. Једна незаборавна љубавна прича.

Фото-Вулкан

Лори је прилично сигурна да љубав на први поглед постоји само у филмовима. Али онда, једног снежног децембарског дана, кроз замагљен прозор аутобуса угледа човека за ког истог тренутка зна да је онај прави. Погледи им се срећу, наступа тренутак чисте магије… а онда је аутобус одвози даље.

Убеђена да им је суђено да се опет сретну, она га целе године узалуд тражи на улицама, по аутобуским стајалиштима и кафићима. И баш када се помирила са тим да га више никада неће видети, њена најбоља другарица упознаје је са својим новим момком Џеком. Лори не може да верује својим очима: то је он, мушкарац за којим је месецима чезнула.

Сломљеног срца, одлучује да заборави и њега и онај чаробни први сусрет, и настави даље са својим животом. Али законе љубави понекад је тешко схватити, а судбина прати необјашњиве смернице да би нас довела до срећног краја.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА