Најновије

ОБРАДОВИЋ ПИШЕ ПУТИНУ: Упозорава га на злоупотребу његовог доласка

Председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић упутиће председнику Руске Федерације Владимиру Путину писмо у којем изражава добродошлицу Путину у Србију.

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

Он у писму, како наводе Двери, наводи да је "дужан да обавести" Путина о томе да актуелна власт у Србији жели да злоупотреби долазак у дневно-политичке сврхе и да га представи као подршку себи, а не Србији.

Он назива Путина "лидером слободољубивог човечанства, поштовања међународног права и равноправности међу народима" и наводи да би и многи грађани Србије изашли да поздраве руског председника, када то, каже Обрадовић, то не би била манипулација власти.

Обрадовић пише Путину да се српској власти ништа не може веровати јер је, како наводи, спремна чак и да тргује сопственом земљом и територијом, као што то чини председник Србије који, каже Обрадовић, тајно преговара о Косову и Метохији.

Он указује Путину да уколико на агенди посете не буде и обраћање Народној скупштини, треба да зна да је разлог то што актуелна власт наводно жели да онемогући његов сусрет са другим политичким опцијама у Србији и истином о Косову и Метохији.

Како Шиптари таксама замазују очи, погледајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Путин пореди Косово и Крим

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА