Најновије

ШОКАНТНО ПРИЗНАЊЕ МИНЕ ВРБАШКИ: Курвала сам се да бих прехранила породицу! Муштерије су ми се гадиле, али морала сам (ВИДЕО)

Мина Врбашки је у "Задрузи 2" открила да се са само 16 година бавила проституцијом како би зарадила новац јер њена породица није имала од чега да живи

Мина Врбашки, учесница ријалити шоуа "Задруга 2" (Фото: Јутјуб)

Мина Врбашки је у "Задрузи 2" признала да се бавила проституцијом! Старлета је кроз сузе пред свима рекла да је продавала тело јер је морала да помогне породици пошто нису имали новца за живот. Мини је у четвртак увече пуштен снимак на ком је њен цимер Петар Тојагић причао да је старлета ку*ва. Изреволтирана његовим оговарањем, она је кроз сузе признала да је то тачно.

- Била сам ку*ва, али више нисам. Је*ала сам се за паре зато што моји код куће нису имали новац. Све паре сам њима доносила. Курва сам, је’л ми фали нешто, јесам ли зато лош човек? Прерано сам отишла од куће, погрешила сам, али сам после свега наставила нормално да живим. То је један велики грех, али је био једини начин да помогнем мојима - причала је Врбашки пред милионским аудиторијумом.

Многи су остали шокирани њеним признањем, док су је други подржали јер се није стидела да призна да се бавила најстаријим занатом. Она је реперу Ненаду Алексићу Ша испричала да се плаши реакције своје мајке Иване.

- Размишљам о мами. Шта ће она да каже када чује ово. Ја сам њој у том периоду сваки дан слала по 200 евра и говорила јој скупљај новац, а она ме је питала одакле ми толике паре. Престала сам да радим када се она запослила - причала је Мина, не објаснивши где је она то живела када је мајци морала да шаље новац.

Учесница "Задруге" је открила и да је са проституисањем почела док је још била малолетна.

- То сам радила у мојој 16. години. Појело ме је моје лудо понашање и скренула сам са правог пута. Отишла сам у тотално неки други свет. Немам више поверења ни у кога. Одвратан је осећај када ти долазе мушкарци као муштерије - рекла је потресена учесница "Задруге", признавши да јој је пао камен са срца што је коначно открила своју мрачну тајну:

- Само сам чекала дан када ћу ово да избацим из себе и кажем свима.

Њена мајка Ивана Врбашки јуче није желела да коментарише ћеркину исповест у ријалитију.

Хаос у најави! Давид нашао другу у Задрузи! Александра има да пукне од муке. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ана Кораћ љуби Давида за лаку ноћ

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА