Најновије

ТАКСАМА ДА ЗАМАЖУ ОЧИ! Тачи, Харадинај и њихов министар уплетени у прљави шверц! Робу из Србије возе у Црну Гору, а онда...

Посланик Иницијативе за Косово Милаим Зека изјавио је да је један од косовских министара укључен у кријумчарење робе из Србије кроз Црну Гору након што је уведена такса од 100 одсто.

Рамуш Харадинај и Хашим Тачи (Фото: Јутјуб)

Не спомињући имена, заступник Зека нагласио је да су три челника институција, Рамуш Харадинај, Хашим Тачи и шеф Скупштине, Кадри Весељи, свесни тих информација.

- Министар правосуђа и многи други министри показују лицемерје на састанку владе. Плаћени су да не лажу грађане. На темељу информација Полиције и Обавештајне агенције Косова и међународних институција, постоје врло познати људи, а међу њима и министри који су 100 одсто пореза претворили у њихово пословање. Знамо да су друге политичке странке обављале такве послове са Србима у северној Митровици - изјавио је он за Т7, преноси “Индекс онлајн”.

Даље Зека истиче како је врло забрињавајуће за камионе да из Србије уђу у Црну Гору.

- А када дођу на Косово, они постављају таблице Црне Горе, наводно као да су са Косова. Верујем да премијер има те информације, председник и председник парламента - изјавио је Зека.

Велики играчи траже по Србији богата налазишта злата. Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Тренутак када Харадинај уводи таксе од 100 одсто Србији и БиХ

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА