Најновије

СКАНДАЛОЗНО! Јавни сервис порно-садистичким филмом честитао Српску нову годину (ВИДЕО 18+)

На Првом програму РТЦГ у недељу, 13. јануара, око поноћи, емитован је филм „Мушкарци који мрзе жене“. Филм је пун сцена насиља, али је посебно морбидан и неприкладан део садистичког и сексуалног злостављања свезаног мушкарца.

Садизам на јавном сервису (Фото: Јутјуб)

Речима је непристојно то описати, а све то емитовати током дочека Православне Нове године и када су из храма Христовог васкрсења стизале поруке мира и љубави у 2019. години представља својеврсни безобразлук и злу намеру уредништва те куће према православним Србима и осталима који су те ноћи славили дочек Нове године. Те ноћи православни народ у Подгорици није могао да дочека Нову годину на тргу, јер је локална власт то забранила, па је доста њих славље организовало код куће и у породичној атмосфери, пише портал ИН4С.

'’Шта раде уредници РТЦГ и кога они представљају и за кога припремају филмске и остале програме право питање је за Савет те куће, који мора да одговори зашто су током те ноћи емитовали неприкладни филм. Сматрамо да због оваквог скандалозног филмског програма РТЦГ
током новогодишње ноћи неко од одговорних треба да се извини свим грађанима православне вероисповијести'’, питају у редакцији портала.

Подгоричком порталу ИН4С обратило се и више родитеља који су желели да протествују због накарадног филмског програма РТЦГ.

'’Замислите моју позицију, гледам ТВ са дјецом, не рачунам да ће ми Јавни сервис приредити нешто што не вјерујем да се може наћи ни у јавној кући. До сада нијесам вјеровао у оно што су други говорилио РТЦГ, али тамо је стање горе од најсуморнијих прогноза и у то сам се увјерио прије пар ноћи. Могу они да раде шта хоће и да сваке настраности подржавају, али немају право да их преносе преко екрана и сервирају их дјеци, рекао нам је један од родитеља. Посебно ме, додао је он, увриједило што се та накарадна сцена емитовала таман минут, два послије поноћи, када смо требали један другоме да пожелимо нешто лијепо, а не да у нову годину улазимо са вулгарностима и очигледним увредама уредништва РТЦГ-а према већинском православном становништви из којег и они долазе. Међутим, баш те сцене изгледа да најбоље приказују тренутно духовно стање уредништва те куће'’, саопштио је један од огорчених родитеља.

'’РТЦГ или такозвани „јавни севис“ је антисрпско легло и то није тајна, али приказивањем оваквог садржаја у ноћи када православни живаљ у Црној Гори слави дочек Јулијанске Нове године превазишли су сваку границу верске толеранције. У сваком случају очекујемо реакцију Савета РТЦГ'’, закључује се у тексту портала.

Како је Срећко Шојић био градоначелник Подгорице, погледајте ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Политички земљотрес у ЦГ

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА