Најновије

ТРАСА КРЕТАЊА ПУТИНА У БЕОГРАДУ ЈЕ СТРОГО ЧУВАНА ТАЈНА, АЛИ ЈЕДНО ЈЕ СИГУРНО: Ови делови града биће потпуно блокирани, ево и када!

Због посете руског председника Владимира Путина Србији, у четвртак 17. јануара доћи ће до великих промена у саобраћају, али и у градском превозу. 

Владимир Путин (Фото: Риа)

- Тог дана биће забрањен сваки вид саобраћаја на траси кретања штићене личности, као и на саобраћајницама које се налазе у непосредном окружењу - рекао је јуче начелник Управе саобраћајне полиције ПУ за град Београд, Драган Богосавац.

Иако се тачна траса кретање високе делегације држи у строгој тајности, нека оквирна зона кретања која ће бити "угрожена", мање-више је позната.

Аутопут од аеродрома "Никола Тесла", као и потез око Палате Србија, биће у неколико наврата потпуно затварани, на шта би посебно требало да обрате пажњу они који тог дана планирају да путују из београдске ваздушне луке. 

Осим пријема у Палати "Србија", главни догађај предвиђен је код Храма Светог Саве, а председници Александар Вучић и Владимир Путин требало би, како сазнајемо, да се обрате на овом месту окупљенима око 18 часова. 

Дакле, у поподневним часовима извесно је да ће бити затворен комплетан потез од Аутокоманде па до Славије, а остаје дилема само да ли ће руска делегација доћи аутопутем до Храма или евентуално преко Бранковог моста и центра Београда. 

Оно што је сигурно, сам центар престонице биће у блокади и због најављеног окупљања народа које је заказано око 15 часова код Палате "Албанија", на углу Коларчеве и Кнез Михаилове улице. 

Како су најавили организатори, одатле ће се око 16.00 упутити Улицом краља Милана, преко Славије и Булеваром ослобођења до Карађорђевог парка и Храма Светог Саве. 

Дакле, за очекивати је да комплетан потез од Трга републике до Храма буде затворен од 15 часова, а саобраћај на овим веома прометним саобраћајницама потпуно обустављен. 

Секретаријат за саобраћај и Секретаријат за јавни превоз још нису обелоданили званично промене у саобраћају, али и на трасама градског превоза.

Прочитајте ОВДЕ шта Лазански каже о Путиновој посети.

Извор: Курир/Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Лазански: Путин у Београду — шта то значи за Србију, шта ће рећи Запад

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА