Најновије

ЈЕЗИВ ТРЕНД МЕЂУ ТИНЕЈЏЕРКАМА У РЕГИОНУ: Девојке натопе тампоне алкохолом, па их гурну доле! Кад чујете због чега, шокираћете се

Мајка једне тинејџерке из Хрватске поделила је са тамошњим медијима језив тренд који се шири међу тинејџерима, а за који јој је испричала ћерка.

Илустрација (Фото: pixabay. com)

"Запрепастила сам се када ми се ћерка поверила и препричала искуства неколико пријатељица које су јој се похвалиле да су испробале технику опијања коју млади у западним земљама већ дуго примењују и да су одушевљене учинком, брзим и јаким деловањем. Хигијенске тампоне намочиле су у вотку и потом их ставиле као да имају циклус", рекла је ова мајка.

Никада их, каже није брже ухватило јер им је алкохол директно ушао у крв, а осећале су се, кажу, "фантастично".

"У кафићу је пристојно, пијеш сок с другарицама, немаш задах, а тампон доле одрађује своје, казале су јој другарице и препоручиле да се сама увери у то", прича мајка једне тинејџерке.

Начелник Клинике за гинекологију КБЦ Осијек Дарко Чуржик рекао је да га врло брине тај тренд јер девојке на тај начин себи оштећују слузницу вагине чиме је подложнија инфекцијама, а постоји велика могућност и да услед тога остану неплодне.

Иначе, тинејџери у Хрватској предњаче у пушењу цигарета и марихуане, као и прекомерном опијању чиме су на врху листе у односу на вршњаке из других европских држава.

Миљана без блама имала секс пред мајком. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Глас Славоније

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Тинејџери: Полне болести

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА