Најновије

"ОВО ЈЕ ХРВАТСКИ Ф-16! ВИ СТЕ ДЕЧЈИ ВРТИЋ": Посланик опозиције гађао Пленковића папирним авионом на бурној седници! (ВИДЕО)

Бурна седница хватског сабора након једномесечнг одмора због новогодишњих празника, а током дискусије о многим врућим темама, највише о пропалој куповини бомбардера Ф16 Барак, посланик најутицајније опозиционе СДП, Горан Марас, усмерио је према премијеру Андреју Пленковићу авион од папира.

Горан Марас (Фото: Јутјуб)

- То је хрватски Ф-16 који ћете ви обезбедити. То је ваша влада. Дечји вртић, а не озбиљна влада - добацио је Марас Пленковићу, усмеривши папирни авион према хрватском премијеру.

А препирка између Мараса и Пленковића започела је када је Марас премијеру поставио питање на "актуелном преподневу" о пропалој куповини бомбардера Ф16 од Израела, оптуживши га да то ради заједно са градоначелником Бандићем.

- Након фијаска око авиона и срамоћења Хрватске у међународној заједници никад није било белоданије да је ово најнеспособнија влада икад. Али, ту је и трговина коју ви радите с вашим френдом, компањоном Бандићем. Ви сте омогућили вашем компањону и френду Бандићу да и даље влада у Загребу. Реците нам да ли сте поносни на то - питао је Марас.

Пленковић је Марасу одговорио да опет до изразаја долази СДП-овска "фиксација" на градоначелника Бандића".

- То што људи одлазе из ваших клупа... - говори Пленковић, а Марас му довикује из саборске клупе.

- Нема он микрофон, не чује се. Све ће бити добро - каже Пленковић председнику парламента Гордану Јандроковићу и СДП-у поручује: "Ви сте толико слаби, патетични и бесперспективни".

Прочитајте ОВДЕ с ким је то Пленковић хтео да се побије у Сабору, на истој седници.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА