Најновије

МИЛАН ЛАНЕ ГУТОВИЋ ЖЕСТОКО КРИТИКОВАО ВЛАСТ ПА ОТКРИО: Ову двојицу би волео да видим на челу Србије (ВИДЕО)

Глумац Милан Лане Гутовић, познат по свом критичком ставу према режиму Александра Вучића, у емисији "Без устучавања, изнео је низ примедби на рад власти СНС-а и стању српског друштва.

Милан Лане Гутовић (Фото: Јутјуб)

Гутовић каже да су карактеристике лика корумпираног директора и политичара Срећка Шојића, једног од ликова које је играо у својој каријери, у данашњој Србији постале услов за запошљавање и напредовање у каријери. Он је подсетио на изјаве председника Србије о “перачима прозора” и померању брда у Грделици, као гувернера НБС која не разликује бахреински и српски динар, указујући да није само реч о лапсусима већ о великој нестручности и неозбиљности оних који воде Србију.

Гутовић је рекао да се не би кандидовао за председника, али да би на том месту волео да види историчара Милоша Ковића или социјолога Јову Бакића. Гутовић је рекао да је забрињавајуће што у самим редовима власти нема ни једног човека којег он види као неког ко може да замени Вучића, што најбоље говори о структури и стручности људи којима је Вучић окружен.

План посете Владимира Путина погледајте ОВДЕ. Књиге из Правдине интернет продавнице можете погледати и наручити ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА