Најновије

МОГУ САТИМА И НИКАДА НЕ ЗАКАЖУ: Мушкарци са овом крвном групом су доказано најбољи љубавници! Да ли сте и ви међу њима?

Они уживају у свему што ради у кревету и могу да воде љубав сатима. Ради се о људима с крвном групом 0 који су на гласу као великодушни сексуални партнери којима је задовољство друге стране изузетно важно. Понекад ће себи ускратити задовољство само да би друга страна уживала још више.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Иначе, група 0 није само најчешћа крвна група међу људском популацијом, већ је доказано и најстарија - стручњаци и историчари тако истичу да су људи са том крвном групом заправо били први људи на свету.

Када се вратимо на сексуално задовољство које пружају, може се рећи да се тај део популације сматра делом који се одлично сналази у ситуацијама где су потребни логичко размишљање и закључивање, али и да су баш ови људи најамбициознији.

Зато често жуде за моћи па их остваривање задатог циља неће задовољити на дуге стазе; увек ће бити у трци са временом и задавати себи све више све амбициозније циљеве, јер би им у противноме било досадно. А онај циљ што поставе ће често и остварити.

Људи с крвном групом 0 су по природи оптимистични, одговорни и савесни. Ипак, и они имају своје најслабије тачке, а то су стрес и досада. То их убија у појам и понекад подстакне деструктивно понашање. Адреналин је оно због чега се осећају живима - што су више активни, то су пунији позитивне енергије.

Мушкарци с крвним групама А, Б и АБ чешће 'закажу у кревету'
Научници са Универзитета Орду у Турској открили су не тако добре вести за неке мушкарце. Тврде и да од крвне групе зависи каква им је потенција. Према њиховом истраживању, мушкарци с крвним групама А, Б и АБ имају четири пута више шансе да "закажу у кревету", односно да пате од еректилне дисфункције у неком периоду својег живота.

Кажу како су мушкарци са групом 0 прави сретници јер су код њих најмање шансе да ће оставити жену разочарану након секса. 

Исповест нимфоманке из малог града прочитајте ОВДЕ.

Извор: 24sata.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Секс Ружице и Гастоза

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА