Најновије

УПОЗНАЈТЕ ЖУТОГ ЧОВЕКА, ЛЕГЕНДУ СИРИЈСКОГ АЛЕПА! Прошао је кроз пакао, једва извукао живу главу, упркос свему емитује радост! (ВИДЕО)

Алепов "Жути човек" је генерацијама доносио радост становницима древног сиријског града, једноставним избором да носи само одело жуте боје. Абу Закоур, познатији по надимку "Жути човек из Алепа", снимљен је камером у петак.

Жути човек из Алепа (Фото: Јутјуб)

Закоурова опсесија жутом бојом почела је 1983. године, после чега је, како је рекао, први почео да облачи одећу у једној боји. Од тада је носи жута одела која у његовим очима представљају љубав. И човек заиста носи све у жутој боји, укључујући и одела, кошуље, чарапе, ципеле и наочаре. Чак је и његов мобилни телефон жут.

Атрактивна боја учинила је да се Абу Закоур истиче где год да иде. Деца и одрасли гравитирају према 68-годишњаку због селфија и фотографисања.

- Тешко је ходати улицом током дана због моје популарности и мојих фанова - рекао је Абу Закоур. У кући Абу Закоура такође доминира жута боја, док су намештај и предмети у живим тоновима. 

Видео испод: У тешким данима, када је Алеп био под контролом џихадиста и побуњеника, Жути човек је био мета бруталног иживљавања, али је на крају изашао као победник

Руси крећу у герилски рат широм Украјине. Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Абу Закоур је легенда Алепа. Од 1983. године носи гардеробу жуте боје и деценијама успева да измами осмехе на лицима својих суграђана, чак и током најтежих дана грађанског рата у Сирији.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА