Најновије

ОВА ПОЗА ГАРАНТУЈЕ УЖИТАК: Мушкарци и жене су сложни томе, кад видите зашто, одмах ћете је пробати! (ФОТО)

Мало људи је чуло за то, али време је да сазнате нешто ново и уведете мале промене, ако не желите досадну рутину у својој спаваћој соби. Ако вам је досадно са традиционалним сексуалним позама, морате покушати са позом "једнорога". Ова поза ће вам пружити незабораван оргазам и дубинску пенетрацију.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Како изгледа поза "једнорог"?

Потребно је да са својим партнером легнете на једну страну, тако да су ваша лица усмерена у једном правцу. Позиција ваших тела би требало да буде слична пози "кашика". Партнер нежно треба да пребаци своју ногу преко ваше, тако да се ваша стопала додирују. Истовремено, партнер који лежи на бочној страни подиже једну ногу до врха и ослањајући се на лакат и подржава ногу испод колена.

Ова поза омогућава партнеру да има другу руку слободну којом може да милује своју партнерку. У овом положају, партнер одређује темпо кретања и одређује дубину пенетрације.

Положај "једнорог" захтева од партнера да буде у добром стању, а од партнерке да истегне тело. Ако желите да експериментишете у кревету, волећете "једнорог" позу.

Исповест нимфоманке прочитајте ОВДЕ.

Извор: Женски магазин

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Баба прича о сексу некада

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА