Најновије

"ЖЕЛE БИТИ НЕМЦИ": Хрватска је најглупља земља света према анкети на порталу The Top Tens! (ФОТО)

Хрватска и ове године чврсто држи титулу најглупље земље на свету, према резултатима странице Thetoptens. com у којој могу да учествују људи из целог света, преноси Index. hr.

Хрватска (Фото: Pixabay. com)

Хрватска тренутно уверљиво води с 21 посто гласова, а иза ње је САД с 12 посто па Северна Кореја са 6 посто. Анкету је могуће и коментируисати па се тренутно може пронаћи више од хиљаду коментара у којима учесници ове анкете мисле да је баш Хрватска заслужила титулу најглупље земље на свету.

Важно је нагласити да у коментарима испод анкете свако може да упише шта жели, а судећи према ономе што се засад може прочитати, чини се да у Хрватској и ван ње постоји много оних који су огорчени стањем у држави.

Преносимо само неке од коментара:

"Људи који обожавају ратне злочине и ратне злочинце"

"Желе бити нацисти. Ови људи ништа не желе толико јако колико желе бити Немци... То их сврстава у категорију посебних дебила"

"Хрвати су толико глупи. Земља је прекрасна, но влада (углавном ХДЗ) узима новац за себе па земља постаје сиромашнија, а глупи грађани стално гласају за најгору владу па се чуде зашто нема новца. Слушају и ужасну музику коју зову 'цајке'. Баш уништена земља због глупих људи"

"Они живе у 1941. Глупи и покварени људи"

"Као што су Немци једном рекли: Боже, чувај ме Хрвата и куге"

"Нацистичка нација. Вјерују у фашизам и мисле да ће их Њемачка подржати. Њемачка се промијенила након два свјетска рата, Хрватска није. Јако глупа нација"

"Људи ће те тамо покушати опљачкати чим се појавиш"

"Они мрзе све и свакога"

То су само неки од коментара људи који сматрају да је Хрватска најглупља земља на свету. Ипак, има и оних који се чуде да је "мала источноевропска земља глупља од САД". "Немогуће", ишчуђавала се једна корисница, а онда су јој у коментарима које смо вам горе пренели објаснили зашто је такав резултат.

Иначе, Хрватска је прошле године држала четврто место на листи најглупљих земаља света, но након што је Индекс пренео вест о томе, рејтинг јој се поправио (или боље речено погоршао) па је завршила на врху листе где стоји и данас.

Прочитајте ОВДЕ шта поручује амбасадор Чепурин пред Путинов долазак у београд и какав то противотров помиње.

Извор: Index. hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Мирољуб Петровић – Немци су пореклом Срби, али су се дегенерисали и застранили!

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА