Најновије

ОВО ДО САДА НИСТЕ ВИДЕЛИ: Израелска ракета погађа "панцир С1", али и руски систем жестоко разбија! Ево шта је остало после напада (ФОТО/ВИДЕО)

Сателитски снимци који су забележени након израелских напада у недељу откривају велику штету која је нанета сиријским војним базама и постројењима у покрајинама Дамаск и Ал-Свејда.

Израелски напад на војне циљеве у Сирији (Фото: Јутјуб)

Као што је приказано у првој серији сателитских снимака које је снимио Твитер посматрач @Aldin_ww, израелско ваздухопловство је тешко оштетило САМ локације и војне базе у југозападном делу Дамаска.

Верује се да су Ал-Џамраија и Ал-Кисвех два града у руралној области Дамаска где се наводно налази велика количина иранског оружја, укључујући многе ракете “на вођење”. Поред напада у руралном Дамаску, израелско ваздухопловство је такође уништило радарску локацију која се налазила у области Ал-Свејда.

Верује се да је овај најновији напад на југозападни Дамаск најтежи напад који су покренуле израелске ваздухопловне снаге од напада у септембру 2018. године, што је на крају резултирало случајним падом руског извиђачког авиона Ил-20.

Видео испод: Израелска ракета лети према ракетном систему Панцир С1, док руски ПВО систем жестоко дејствује у намери да обори израелске ракете

Израелска војска је објавила снимак ваздушног напада у Сирији. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Израел наставља са ваздушним ударима на Сирију

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА