Најновије

Светосавски турнир у шаху за студенте и професоре факултета, виших школа и академија

Традиционални Светосавски турнир у шаху за студенте и професоре факултета, виших школа и академија у Београду одржаће се на Православно богословском факултету у уторак, 29. јануара 2019. године са почетком од 16.00 сати.

Илустрација (Фото: Pixabay.com)

Право учешћа имају студенткиње, студенти и професори факултета, академија и високих школа у Београду, као и 
гости по позивници организатора. Игра се швајцарски систем (компјутерско паровање), седам кола, а темпо игре је 10 минута плус 5 секунди по играчу за целу партију.

Обезбеђене су новчане награде за најбоље (1. 3000 дин, 2. 2000 дин, 3. 1000 дин и за најбољу студенткињу 2000 динара), пехари, медаље, дипломе и графике за најбоље пласиране студенткиње, студенте и професоре. Такођету су и  вредне награде у литератури и предметима (Епархија Бачка, Патријаршијски Управни Одбор СПЦ, Издавачки фонд СПЦ Архиепископије београдско-карловачке, Задужбина манастира Хиландар, Музеј Српске Православне Цркве, Редакција „Православља“, Библиотека Српске Патријаршије) и друге пригодне награде

Пријаве за турнир могу се извршити у просторијама Универзитетског спортског савеза Београда, улица Балканска 4/1 или на телефон 011/2688-640. Пријаве се примају и на дан такмичења до 15.45. Организатори обезбеђује шаховске гарнитуре и сатове.

Kличко се стварно враћа, више о томе сазнајте ОВДЕ.

Супер акцију продавнице књига Правда “Евроазијски пакет”, три књиге по цени од 1850 динара, можете наручити ОВДЕ (Бесплатна достава)

​​​​​​​

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА