Најновије

ПРЕОКРЕТ У СЛУЧАЈУ УБИСТВА ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ: Он преузима све! Доказ који никада није вештачен открива убицу!

Поступак који се у Вишем јавном тужилаштву води против Зорана Марјановића због сумње да је убио супругу Јелену Марјановић у претходном периоду био је на “стендбају”, а разлог је замена поступајућег тужиоца.

Јелена Марјановић (Фото: Фејсбук)

Наиме, након што је претходна заменица вишег јавног тужиоца која је водила случај убиства певачице Јелене Марјановић унапређена преласком у Тужилаштво за ратне злочине, случај Марјановић остао је да чека ко ће да га преузме.

Крајем децембра прошле године, након неколико недеља неизвесности ко ће случај да преузме, заменик јавног тужиоца, који је недавно унапређен преласком у Више тужилаштво, добио је можда најкомплекснији случај у новијој историји - случај убиства певачице Јелене Марјановић.

Овај тужилац стога имаће веома тежак задатак - да исправи све грешке које су направљене још од почетка истраге и допуни оптужницу новим доказима, чије је извођење наложио Апелациони суд, када је оптужница по други пут враћена на допуну.

Потребно је да се изврши просторно - временско вештачење свих снимака сигурносних камера које се налазе на кући у Улици пут за Црвенку, односно свих кадрова који гледају на насип.

Такође, Биолошком факултету достављен је брис ДНК узет са десне руке са огреботине Зорана Марјановића одмах по проналаску тела.

- Наведени материјал никада није отваран и вештачен. У том смислу је неопходно да се обави ДНК вештачење истог, ради утврђивања да ли се у ДНК материјалу са огреботине уочава присуство материјала Јелене - стоји у налогу за допуну оптужнице.

Такође, достављен је налаз крви са задњег седишта мерцедеса, који припада Јелени, а реч је о јачем трагу крви. Међутим, он никада није вештачен, односно није уврђено колико је стар и на који начин је могао настати.

Пре четири године је мучки убио Драгану (18), а сад је из затвора њеним родитељима послао језиво писмо. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Живот породице Марјановиц након падања оптужнице за убиство певачице Јелене!

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА