Најновије

Трамп је омогућио Русији да победи САД без опаљеног метка

Демократа Ненси Пелоси – која је спикер Представничког дома Конгреса САД – поручила је Доналду Трампу да преговора о безбедности границе са Мексиком неће бити док он претходно не прекине делимичну блокаду рада своје администрације која већ траје 32 дана.

Трамп (Фото: Јутјуб)

Поставила му је – у име своје Демократске партије – још два услова: да обезбедити заштиту од депортације имиграната и да преиспита сопствени план о подизању ограде на граници са Мексиком.

Додала је да Конгрес не може да прихвати све Трампове захтеве сваки пут када он има "неки приговор" или прети да "запослене држи као таоце".

Трамп је поновио неколико пута да неће попусти и да ће наставити да тражи више од пет милијарди долара за изградњу зида на граници с Мексиком у борби против илегалне имиграције.

Остаје да се види да ли ће се амерички лидер одлучити за увођење ванредног стања које би му омогућило да новцем Пентагона подиже ограду. Поготово што је под баражном ватром која не престаје.

Недељник New American Journal објавио је чланак у којем се тврди да је Русија – захваљујући Трампу – успела да „победи САД без опаљеног метка“.

У том тексту се тврди да Трамп „делује у интересу Русије и прави у земљи хаос“. И наглашава да се тренутна ситуација може претворити у праву катастрофу јер шеф државе – због сукоба са демократском већином у доњем дому парламента – моћиће на неодређено време обуставити рад своје владе и тиме створити озбиљну претњу националној безбедности и испровоцирати економску кризу у САД.

New American Journal прогнозира да би уследили штрајкови и масовни нереди, побуне у затворима и оружани напади. Све то би наводно резултирало „економским колапсом који би био гори од Велике депресије“.

Амери провалили Путинове тајне! Због чега су Руси ухапсили шпијуна Велана прочитајте ОВДЕ.

Извор: fakti.org

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Путин је више пажње поклонио керу него Вучићу ! - Срђан Шкоро 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА