Најновије

ИСПЛИВАЛА НАЈДУБЉА ТАЈНА ЗАДРУГАРКЕ: Она 7 пута заредом доживљава оргазам, а ево шта се тачно дешава када он легне... (ВИДЕО)

Драгана Митар постала је ријалити учесница са најбурнијом љубавном историјом од како су испливале све њене афере са мушкарцима, а верује се и да овде њеним љубавницима, и поред супруга Синише Драгутиновића, није крај. Она се тренутно повезује и са репером Ненадом Алексаићем Ша са којим је све приснија, а Зорица Марковић добила је задатак Великог шефа да испита о чему се заправо међу њима ради и да ли постоје обостране симпатије.  

Драгана Митар (Фото: Јутјуб)

Ша је проговорио о Драгани, али и њеном бившем љубавнику Павлу Јовановићу, који је такође у ријалитију.  

"Ја не радим ништа погрешно. Он нам уопште није тема, не спомињемо га. То је само љубомора јер је он опседнут са њом. Могу да кажем само једну реч за столом да га покопам, али нећу да га минирам зато што нисам смрад. Он не може ништа за њу да каже што њен муж не зна. Он је повређен мушкарац. Постоји нешто што знам, али нећу да кажем - рекао је Ша, а онда је Зорица открила шта јој је Павле једном приликом рекао у поверењу.

"Питала сам га шта је то тако посебно да је полудео, он каже да она седам пута доживи оргазам. Он каже да он легне, она буде одозго и чим је пипне она овлажи, буде језеро", испричала је у поверењу Зорица шта је чула.

Прочитајте ОВДЕ који то пар у Задруги свакодневно части гледаоце врелим сценама.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА