Најновије

МУШКАРЦИ СУ ПРИЗНАЛИ! Мрзимо кад жене ово раде током секса! Џабе јој и да изгледа као Анђелина Џоли!

Високо на листи ствари које их нервирају су неуверљиво вриштање приликом лажног оргазма, жене које воде љубав само у једној пози и причање током секса.

Илустрација (Фото: Принтскрин)

"Био сам први пут с девојком у кревету и брзо ми је присело. Дахтала је, говорила колико је палим и вриштала, али је из авиона било очито да глумата. То ме толико омело да на крају нисам успео ни да свршим. Обукао сам се и нашао неки изговор зашто хитно морам кући." Марко, 28.

"Био сам у дугој вези, у којој је моја девојка секс почела доживљавати као још једну ствар с листе коју треба обавити. То сам схватио кад ми је током вођења љубави рекла: "пожури, маркет ради до осам, немамо млека за кафу ујутро." Тони, 30. Сазнајте ОВДЕ истину о аналаном сексу.

"Упознао сам девојку која је била симпатична, али јако несамопоуздана. Није допуштала да светло буде упаљено док имамо секс и увек смо имали секс у истој пози. Мисионарској. Кад сам је питао зашто, рекла је да се једино у тој пози не осећа дебело." Никола, 25.

"Ако девојка није добра у оралном сексу, то је за мене ужас. Макар изгледала као Анђелина Џоли пре 10 година." Ноа, 27.

"Порука дугокосим девојкама: завежите косу док имате секс. Ужасно ме нервира кад се током секса морам борити с њеним праменовима у својим устима и очима." Петар, 29. Погледајте ОВДЕ које грешке у сексу одбијају жене.

У најновијем истраживању самци који траже бољу половину одговорили су на питање који је идеалан број сексуалних партнера пре њих како би им та особа била привлачна. Прочитајте ОВДЕ све о томе.

Извор: Cosmopolitan. hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шта је то "летећи секс", како се манифестују сифилис, гонореја и хламидија?

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА