Најновије

ЗАПРЕПАСТИЋЕТЕ СЕ! Откривено колико сексуално искусне мушкарце жене желе

У најновијем истраживању самци који траже бољу половину одговорили су на питање који је идеалан број сексуалних партнера пре њих како би им та особа била привлачна.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Већина је рекла да траже партнера који је сексуално искусан, али ипак не превише. Занимљиво је да се и мушкарци, и жене у томе слажу: нити желе да започињу везу са невином особом, али такође не желе ни са сексуално промискуитетном. 

Што је већи број, особа је мање привлачна. Истраживачи су испитали 188 особа, од којих су 104 жене. Кад су тражиле само авантуру, жене нису сматрале занимљивим мушкарце који су имали више од шест партнерки, док су мушкарци губили занимање кад је тај број прешао једанаест. Оба пола сматрала су да је идеалан број претходних партнера број 3. Међутим, то је другачије кад се радило о потенцијално дугорочном односу. Тада је већина испитаника одговорила да би идеалан партнер за њих био онај с бројем два иза себе. 

Разлог је једноставан: људи се боје да што је већи број пређашњих сексуалних партнера, већа је вероватноћа да ће бити преварени. 

Једина разлика је у томе што су мушкарци спремнији да се упусте у везу с невиним девојкама или неким с мање сексуалног искуства. Треба узети у обзир и то да су сви испитаници били у тридесетим годинама, те је врло могуће да се ставови разликују у другим старосним групама.

Које је право решење за незадовољену удату жену прочитајте ОВДЕ. 

Извор: Супер жена

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Секс Миљане и Золе у “Задрузи”

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА